Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantie Hellevoetsluis

Op vakantie naar Hellevoetsluis met een verblijf in een vakantiepark wat een Caribische sfeer uitstraalt. Dat is precies was u bij het vakantiepark Cape Helius kunt verwachten. De vrolijk gekleurde huisjes zijn niet alleen van alle gemakken voorzien maar ze zijn ook nog eens ontzettend leuk om te zien. Hellevoetsluis is een gezellig historisch vestingstadje. Vanaf de ingang van het vakantiepark kijkt u zo naar de oude vesting. Maar het vakantiepark ligt ook bij het Haringvliet en op korte afstand van de zee. Op vakantie naar Hellevoetsluis is dus niet alleen proeven van de sfeer van de leuke stadjes maar ook een heerlijke plek om te genieten van het water en een schitterende natuur. Eigenlijk heeft dit vakantiepark alles in de buurt wat een vakantie zo leuk maakt.

Een ruime keuze

Het vakantiegevoel begint al gelijk als u het park op komt. Het ruim opgezette vakantiepark heeft veel vrijstaande en kleurrijke accommodaties. Er zijn niet alleen de villa´s, maar ook appartementen en een hotel. U kunt zelf kiezen in welke accommodatie u uw vakantie in Hellevoetsluis wilt doorbrengen. Er zijn ook nog verschillende typen accommodaties. Zo zijn er villa´s die erg kindvriendelijk zijn en villa´s voor grotere gezelschappen. Sommige accommodaties hebben een traditionele sauna, vloerverwarming, een wasmachine of meerdere badkamers. De variatie op het gebied van accommodaties is groot en dat ziet u ook terug op het vakantiepark. Ook het uitzicht is verschillend. De zeezicht hotelkamers kijken bijvoorbeeld uit op het Haringvliet terwijl er weer andere accommodaties zijn die naar de gezellige jachthaven kijken die bij het vakantiepark ligt. Op het vakantiepark is de wifi gratis.

Ontdek onze accommodaties

Kies voor gemak

Voor welke accommodatie u ook kiest, ze zijn allemaal ruim en even comfortabel ingericht zodat u hier heerlijk tot rust kunt komen. Ook als u niet voor het hotel heeft gekozen kunt u toch aansluiten bij het ontbijtbuffet, u kunt dit ter plekke reserveren. Het parkrestaurant zorgt voor extra gemak. U kunt hier een heerlijk hapje eten, eten afhalen of zelfs tegen een geringe betaling ´thuis´ laten bezorgen. Natuurlijk kunt u in de minimarkt ook verse broodjes of andere boodschapjes halen. Er is ook een vakantiedialysecentrum, bij Roompot Care kunt u hier meer informatie over krijgen. Voor de kinderen zijn er diverse speelplekken op het park en op het naastgelegen strand aan het Haringvliet ligt een grote speelboot.

Ontdek onze faciliteiten

Afwisselende vakanties in Hellevoetsluis

Bij de receptie die 24 uur per dag open is kunt u fietsen huren. Zowel elektrische als gewone fietsen. Hiermee kunt u de schitterende omgeving verkennen. Maak bijvoorbeeld een fiets- of wandeltocht naar het fraaie duinmeer het Quackjeswater. Verken ook de vesting van Hellevoetsluis of wandel naar de stenen vuurtoren. U kunt deze al zien vanaf het park dus ver is het niet. Lekker watersporten kunt u bij het Haringvliet en bij de schone Noordzeestranden in deze regio vindt u nog meer waterpret. Gewoon lekker luieren in het zonnetje kan natuurlijk ook. Vakanties in Hellevoetsluis zijn leuk in ieder seizoen omdat u zoveel mogelijkheden heeft. Mooie steden zoals Rotterdam en Delft liggen in de nabijheid, maar er zijn ook tal van andere bezienswaardigheden. Shoppen, musea bezoeken, cultuur snuiven of actief bezig zijn, het kan allemaal tijdens vakanties in Hellevoetsluis.

Ontdek de omgeving
<