Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Aankomst- en vertrek

Algemeen

Parkeren

U kunt uw auto parkeren bij uw vakantieverblijf. Het is alleen toegestaan om te parkeren in de daarvoor bestemde vakken.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt. Lees de schoonmaakwegwijzer altijd door.

Bezoekers

Vrienden en familie zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. Dagbezoekers kunnen hun vervoermiddel buiten het terrein parkeren.

Aankomst

U kunt uw accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heeft u een hotelkamer geboekt? Deze is vanaf 14.00 uur beschikbaar. Aanreizen is dagelijks mogelijk van 8.00 tot 21.00 uur. Indien u niet binnen de bovengenoemde openingstijden kunt aanreizen, verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met de receptie via telefoonnummer 0031 (0)181 330 160.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat u vóór 18.00 uur arriveert als uw arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang park/vakantieverblijf

Bij aankomst kunt u automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, bent u automatisch ingecheckt op het park en kunt u doorrijden naar uw vakantieverblijf. Hier kunt u de Keycard gebruiken als sleutel van uw verblijf.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Huurders van een appartement kunnen zich melden op de receptie bij de hoofdingang. Op vertoon van uw bevestiging ontvangt u de sleutel van uw appartement.

Wifi

U kunt de wifi inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Toegang subtropisch zwemparadijs

Op 52 minuten rijden (59,1 km) ligt ons park Roompot Beach Resort. Alle gasten hebben gratis toegang tot subtropisch zwemparadijs De Roompot in Kamperland. Wanneer u in het bezit bent van een Keycard kunt u hiermee tijdens openingsuren uw toegangskaarten verkrijgen. Wanneer u niet in het bezit bent van een Keycard kunt u uw toegangskaarten ophalen bij de receptie. De toegangskaarten zijn geldig tijdens uw vakantie en worden slechts éénmaal verstrekt. Kinderen t/m 4 jaar ontvangen geen kaart. Uw toegangskaarten zijn 4 uur na entree weer geldig.

  • Toegang tot uw vakantieverblijf;
  • Toegang tot het park;
  • Toegang tot zwemparadijs De Roompot in Kamperland;
  • Legitimatie op het park;

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht.

  • Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen Pannen: set kookpannen, koekenpan;
  • Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes;
  • Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok.

Vertrek

U wordt verzocht op uw vertrekdag vóór 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten. Verblijft u in een hotelkamer, dan dient u deze om uiterlijk 11.00 uur te verlaten. De Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

<