Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de vakantiehuizen als op de hotelkamers.

Cape Helius scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3.981 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Naam: Henny Dirksen
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Overal mieren in huis en tuin, echt smerig

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Kindvriendelijkheid

We hadden een familie kamer en deze was erg mooi en groot. Belangrijk ook dat het schoon was. Misschien wat dingen gedateerd, maar geen hinder van onder vonden. Voor de kinderen niet veel te doen, maar de onze vonden het schip op het strand al leuk genoeg. De vuurtoren was ook erg leuk. We hadden geluk dat deze open was en we hebben nog een rondleiding gedaan. Brandweer museum was ook erg leuk. We hadden ook het geluk dat het mooi weer was en we op het strandje konden liggen. S morgens als je wakker werd leek het net of je in het buitenland op vakantie was. Bij het ontbijt was niet al het bestek even schoon, maar het eten was erg lekker

Naam: Heidi Zegers
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Ik ben nu twee keer geweest maar is gewoon super ik raad dit andre mensen ook aan zit er super uit en super gezellig

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Een heel mooi hotel, alleen de schoonmaak verdient een aandachtspunten. Verder een prachtige locatie en heerlijk genoten.
Zeer vriendelijk personeel!!!

Naam: Natalie Rutters - Venhovens
Datum: 07 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Top !
Het enige minpunt is maar 1 koffie apparaat...
Een rij om koffie te krijgen s ochtends waardoor ik al geen zin meer in koffie had.
Jammer !
Groetjes

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Locatie en ontbijt zijn top,de bedden zijn minder waren heel erg zacht ook de kussens.Bedden staan naast elkaar en gaan telkens uit elkaar heel lastig.
En wij hebben enorm veel overlast gehad van de autos op het parkeer terrein en jongeren die in de nacht thuiskomen en kabaal maken.Wij waren niet de enige meedere hotelgasten hebben hier last van gehad.Kortom geen oog dicht gedaan

Naam: Roos Ruiterkamp
Datum: 07 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

wat een mooie ligging erg van genoten echt verrast.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Prachtige locatie en vriendelijke medewerkers!
De hotelkamer mag een update krijgen. Deze was wel schoon. De hal naar de hotelkamer toe was wat minder schoon.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Heerlijk ontspannend

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

We vonden alleen het douchen in bad wat minder en meschien een tip om een ventilator er neer te zetten met warm weer verder was alles prima.

<