Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de vakantiehuizen als op de hotelkamers.

rating-pie

Cape Helius scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 356 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.6
  • Gastvrijheid
    8.7
  • Kindvriendelijkheid
    7.6
  • Onderhoud
    7.9
  • Service point
    8.6
  • Vakantieverblijf
    8.5

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

wij waren best content, maar qua onderhoud van het vakantieverblijf mag er wel wat meer aandacht in. Statu van raamkozijnen was niet goed.

We misten boven bij de overloop een trapje.
Natuurlijk is het een vroegseizoen, maar de buitenkant van het verblijf en het hekwerk enz. mogen wel wat eerder aandacht krijgen.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Wessel Weijenberg
Datum: 19 februari 2024

Verrassend groot appartement met fantastisch uitzicht. We hadden verzocht om uitzicht op de haven, maar dit was niet mogelijk. Het uitzicht van appartement 610 was echter veel beter, met rondom zicht op de vuurtoren en strand, de molen en zelfs een stukje haven. Super tevreden.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Jan Hubka
Datum: 19 februari 2024

Thanks for your accomondations

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

Over het algemeen, heel erg mooie locactie en erg mooi park zo aan de haven. Mooie huisjes en door de ruime opzet voelde het heel privé. de man die ons hielp bij aankomst (inchecken) was vrij vriendelijk, maar ik vond de manier waarop hij praktische informatie deelde niet even gastvrij of vriendelijk overkomen. Wij zijn een vrij jonge groep (18-27 jaar) en ik denk dat deze vorm van aanspreken komt van slechte ervaringen met andere jongere groepen misschien, maar door bijvoorbeeld redenenen voor borgaftrek op een wantrouwende manier mee te delen is niet erg gastvrij. Maar ik moet zeggen dat ik deze houding ergens ook wel snapte, aangezien toen we aankwamen er allemaal jongeren de slagboom vanuit binnen open probeerden te maken voor autos die net aankwamen (het was na 23.00). Daarnaast vonden we de borg erg hoog en was het voor ons onduidelijk waar dit ontzettend hoger bedrag voor nodig was.
Verder hebben we een super verblijf gehad op Cape Helius, het was een mooi park, met vriendelijke medewerkers en erg mooie huisjes.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 februari 2024

prachtig huis met veel ruimte en van alle gemakken voorzien.
het enige wat we misten was een passpiegel.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Marielle
Datum: 16 februari 2024

Goed, gezellig en mooi onderkomen

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 februari 2024

Wij hebben genoten van een heerlijk familieweekend in een heel bijzonder huis, op een heel bijzonder park.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 februari 2024

Was n heerlijk huis super fijne sfeer op het park.
Super ontvangen bij de receptie

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Johan van Dam
Datum: 09 februari 2024
  • Algehele verblijf
    1
  • Gastvrijheid
    1
  • Service point
    1
  • Vakantieverblijf
    1
  • Onderhoud
    1
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 februari 2024

We hebben als gezin een fantastische tijd gehad!!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.