Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de vakantiehuizen als op de hotelkamers.

Cape Helius scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2.749 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Naam: Anoniem
Datum: 21 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Els
Datum: 18 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Het was een prima huisje, we hebben een heerlijk weekend gehad. De bedden zijn prima (1 dekbed was waarschijnlijk in de droger geweest en erg klein) en alles is aanwezig. Zelfs een grote koelkast.
Het stofzuigen was beneden niet zo goed gedaan, onder de eettafel lag nog een hoop zand. En het servies was niet allemaal schoon, helaas.
Verder prima!
Els

Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het was precies wat we in deze tijd nodig hadden. Comfort en rust. Hier krijgt een mens weer energie en word je blij van. Echt genoten.

Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Ik had een weekje weg nodig met alle hectiek van de pandemie en persoonlijke omstandigheden. Bij Cape Helius heb ik mijn rust kunnen vinden. Het is lekker stil, maar er bruist wel leven en sfeer. Elke dag in de middag even naar de kust voor wat ontspanning. Heerlijk.

Naam: Wesley
Datum: 18 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Huisje was alsnog erg prijzig voor ons doen maar wilde graag naar dit park toe. Dit huisje tocht heel erg, platen komen van de muur/raam waar veel tocht doorheen komt, bij aanvang zaten er viese zwarte vlekken in het bad en op de muur( schimmel) dit hebben we zelf schoongemaakt, ook zat er roze verf op de verwarming. matras was heel zacht en daardoor veel last van mn rug gehad, wellicht is dit te persoonlijk omdat ik een harder matras gewend bent. We hebben geen animatie gezien, ook vond ik het vrij onduidelijk of er wel of niet op het park eten besteld kon worden. Verder is het een zeer mooi park, mooi uitzicht op Zeeland! Hoop snel weer terug te keren naar dit park indien er passende prijs is.

Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Een dikke 10
Alles heel goed geregeld en een goede prijs/kwaliteitverhouding
Vooral heel goed aangepast in deze moeilijke tijd. CHAPEAU

Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Heerlijk genoten met het gezin in deze lockdown. Mooi verblijf met uitzicht over de haven maakt het leven een stuk fijner en gezelliger in deze tijd waarin we met ze allen aan tafel zitten achter een laptop

Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Lekker rustig mooie omgeving top

Naam: Karima
Datum: 11 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooi uitzicht op het water en mooi en rustig park

Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

De omgeving is mooi
Je kunt vooral in tijden van corona overal heerlijk wandelen op loopafstand maar ook door met de auto paar km te rijden.
De huisjes zien er super leuk uit en zijn ook best ruim van opzet.
Ondanks dat zijn de huisjes wel toe aan een opknapbeurt aan de binnenzijde (matrassen, douches allemaal nog erg ouderwets) en in ons huiske deed de vloerverwarming het niet en kan de schoonmaak vele malen beter

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.