Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de vakantiehuizen als op de hotelkamers.

Cape Helius scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3.092 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Naam: René Holtkamp
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Het is jammer dar Roompot niet meer geld uitgeeft voor het algehele onderhoud van het park en de vakantie woningen.
Mat namen rondom de woningen is het rommelig, tuinen slecht onderhouden en de buitenkant van veel gevels zijn ronduit vies en geeft een slechte indruk.

Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Prima verblijf

Naam: Kirsten Prins
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Eetgelegenheden

Leuk hotel, leuke ligging. Jammer dat we de auto helemaal aan de achterkant van het park moesten zetten omdat er voor geen plek meer was. Wellicht iets om naar te kijken. Personeel van het restaurant in de avond was keurig en netjes. Zij waren heel gastvrij en beleefd! Zo ook van de receptie. Super. Daar kon het personeel van de ochtend wel wat van leren. Zij waren kortaf en sagerijnig. Jammer, wij als gasten zijn op vakantie, dit komt nietzo leuk over.
De kamer was verder netjes, helaas was het bed ons te hard. Wij hebben hier wel last van gehad. Maargoed dat is misschien ook persoonlijk. Verder hebben wij een leuk verblijf gehad.

Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Eetgelegenheden

Het enige wat me verbaasde was dat er geen telefoon op de hotelkamer is. Met eventuele calamiteiten kun je dan niemand met spoed bereiken. Je moet dan eerst het nummer van het hotel opzoeken, daarna bellen en vragen om een ambulance of dokter.

Naam: H.J. v.d. Haar
Datum: 19 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Heerlijke vakantie week gehad.
Mooie fietstochten in de omgeving kunnen maken
Fijn huis met veel ruimte, ook de tuin was heel royaal

Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Eetgelegenheden

Ontbijt was zeer matig voor 2 persoon ondanks het begrip Corona erg jammer

Naam: Anita v.d. Vet
Datum: 19 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
<