Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de vakantiehuizen als op de hotelkamers.

rating-pie

Cape Helius scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 548 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.7
  • Gastvrijheid
    8.9
  • Kindvriendelijkheid
    7.8
  • Onderhoud
    7.9
  • Schoonmaak
    8
  • Service point
    8.8
  • Vakantieverblijf
    8.4

Bekijk 548 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 mei 2024

Rust van het park en vriendelijkheid medewerkers.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024

Parkeerkaart zou beter en gemakkelijker kunnen zijn. Is lastig om erbij te komen wanneer je niet zo groot bent.
Voor de rest een prima park in een mooie omgeving waar veel te zien en te doen is.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024

Zalig gevoel en goed uitgerust .

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 mei 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
  • Algehele verblijf
    6
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    3
  • Schoonmaak
    3
  • Onderhoud
    4
rating-pie
Naam: AJ de Gier
Datum: 16 mei 2024

Zeer luxe kamer , mooi uitzicht op strand en vuurtoren, leuk verblijf en vriendelijke medewerk(sters. Prima ontbijt en leuke attracties in omgeving. Voor het eerst in Zeeland.
Leuk voor herhaling.Toppie verblijf!
👍👍😀😀 Fam. de Gier Delft

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.