Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Het park

Cape Helius ligt aan de rand van vestingstad Hellevoetsluis. Het is een ruim opgezet park direct aan het water en er is ook een strandje tot beschikking. Dankzij deze ligging en de karakteristieke bouw van de vrolijk gekleurde bungalows met veranda’s waant u zich even op de tropische Caribbean. Aan het park ligt ook een jachthaven. Vanuit diverse bungalows heeft u direct uitzicht op de mooie boten. De receptie van het park is 24 uur per dag geopend, zodat u op elk moment terecht kunt met uw vragen. Onze receptionistes geven u graag tips over de omgeving en u kunt er terecht voor het huren van een fiets. Daarnaast beschikt het park over een restaurant en minimarkt waar u diverse boodschappen en verse broodjes kunt halen. In het restaurant worden ook verse pizza’s gebakken. Deze worden tegen een kleine vergoeding zelfs bij uw woning bezorgd!

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.