Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de vakantiehuizen als op de hotelkamers.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Kindvriendelijkheid

Mooie ligging maar verouderde hotelkamers. Grote lamers met mooi terras! Allemaal onderhoud van het gebouw dient een update te krijgen.

Gebrek aan airco.

Heel goede wifi aanwezig!

Naam: Johan Van Meurs
Datum: 05 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Super mooi park.
Geweldige ligging.
Alles is netjes en schoon en vriendelijke medewerkers.
Wij komen zeer graag nog een keer terug

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Was top
De rust en stilte

Naam: Virginie Simon
Datum: 05 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het park was prachtig en heel rustig. Geen overrompeling, maar heel fijne sfeer. Een uniek zicht op de haven. De huisjes in heel mooie kleuren, we voelde ons meteen thuis. Het restaurant was top, met zeer lekker eten! Ontbijt was ook heel goed! Alles was aanwezig.

Het huis was groot, heel veel ruimte en je had je nodige privacy. Wel jammer dat de wifi niet goed werkte van het huisje. Viel heel de tijd weg en boven had je geen verbinding. Daarnaast waren er geen ovenschalen of opscheplepels aanwezig in het huis.

Een wandeling naar het dorp, was ook zeer mooi.
Wat is Hellevoetsluis prachtig! Het was zo een aangename vakantie.

Bedankt voor deze leuke ervaring!
Wij raden jullie zeker aan!

Naam: Bart Kirkels
Datum: 05 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Heel fijn verblijf!
Gezellig en aardig personeel!
Alle vrage werden beantwoord.
Kortom genoten!

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Fijne ruime kamer. Vriendelijke ontvangst

Naam: Paul Roest
Datum: 05 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Prettig verblijf, gastvrije medewerkers

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Gewéldige locatie aan het strand. Mooi restaurant, heel open en licht. Lekker gegeten. Vriendelijke bediening.
Ook fijn: De strandbedden naast het terras. Minpunt: De enorme hoeveelheid mieren rondom en op de strandbedden.

Fijn dat er s nachts beveiliging is! De 1e nacht was er 1 persoon tot diep in de nacht keiharde muziek aan het afspelen op het strand. Ging daarna op een (buiten)bed onder mijn raam liggen. Ik vermoed geen gast. Aangekleed en gemeld bij beveiliging en persoon is vervolgens meegenomen.

Airco miste ik wel een beetje, het was flink warm. Maar de locatie en het balkon maakten een hoop goed. Ik heb genoten!

Naam: Geert de Meyer
Datum: 05 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Hotelkamer heel mooi gelegen op het 2de verdiep met zicht op zee. Ontbijt prima, veel keuze. Jammer genoeg het avondeten was niet goed (pizza veel te hard gebakken en salade waar er meer nerven inzaten dan salade). Gezegd aan het personeel maar in de keuken konden ze daar niet veel aan doen zeiden ze????? De volgende dag dan maar buitenshuis gaan eten. Al bij al een leuke vakantie gehad maar zou nu niet direct naar dit hotel terug komen.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Top, komen zeker terug

<