Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de vakantiehuizen als op de hotelkamers.

Naam: Lenie Koetze
Datum: 25 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Volgens mij is er niets wat verbeterd kan worden,kamer top,eten top gratis parkeren!Dat is een unicum.

Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Gewoon een hel leuke tijd gehad

Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

We komen graag nog een keer

Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Fijn verblijf gehad, erg mooie ligging.
Kamer is ruim met goede bedden.
Minpunt is de vies ogende vloerbedekking.
Tip is een koelkastje op de kamer. Zou het wat meer aantrekkelijk maken voor een langer verblijf

Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Heel prettige kamer en ook lekker rustig. Jammer dat er geen parkeerplaats meer vrij was toen ik s ochtends terugkwam van een boodschapje.

Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Wij hebben genoten van een ontspannende vakantie. Leuk huisje met alles aanwezig wat nodig is. Mooi uitzicht op de haven en heel vriendelijk, behulpzaam personeel: al onze vragen en opmerkingen werden beantwoord en opgelost. Ideaal verblijf om te genieten van de mooie, rustige omgeving.

Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Ik heb heerlijk genoten van het hotel was ook toevallig heerlijk weer

Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Ivm corona waren er tijdsblokken. Hadden er 1 na half 10 en veel was al op. Maar bij navraag werden sommige dingen toch aangevuld. 2e dag was het rustiger en was er voldoende.

Naam: Sjoukje Kloeten
Datum: 23 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Alles was prima in orde maar als ik toch iets mag noemen, er was niet echt een parkeerplaats voor motoren. Dit is prima opgelost, we konden de motor plaatsen op de oprit naar de fietsen stalling.

Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Het opruimen van het ontbijt kan sneller of schaf een dienbladtrolly aan zodat mensen hun dienblad erin kunnen schuiven. Dit voorkomt dat de kraaien aanvallen als de mensen de tafel buiten verlaten.

Daarnaast poepen de volgels op het meubilair buiten wat niet erg hygiƫnisch is.

<