Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de vakantiehuizen als op de hotelkamers.

Naam: Anoniem
Datum: 07 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Anoniem
Datum: 07 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Prima park, wat ons op viel was dat er veel woningen langdurig bewoont worden. Dit maakt dat er een andere sfeer hangt dan wanneer er alleen vakantiegangers zijn. Verder weinig voorzieningen op park zelf. Mogelijkheid eten aan huis te laten bezorgen is top!

Naam: Anoniem
Datum: 07 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben een fijn verblijf gehad. Veel te kort volgens de kinderen. Fijn huis, ruim opgezet. In de keuken miste we wel opbergruimte voor de boodschappen. Alle kasten stonden al vol met servies en glazen. Jammer dat de berging vol stond met tuinmeubilair, hierdoor konden we ook hier niets kwijt. Tv was wel aan de kleine kant.
Op de slaapkamers miste ik wel wat sfeer, was leuk geweest als er wat aan de muren had gehangen. Verder jammer dat niet alle ramen boven open konden. Doordat de wind nu vanaf de haven erg krachtig was, moesten de ramen dicht aan die kant. Helaas geen mogelijkheid om ze aan andere kant te openen. Ook jammer dat de balkondeuren niet op kier open konden, zeker in kamer waar alleen maar deur inzat en roosters was dit wel vervelend.

Naam: Anoniem
Datum: 05 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Locatie Park Cape Helius was qua sfeer en uitstraling fantastisch om te zien. Combinatie van ligging met plezierhaven en type woningen geeft dit park een leuke uitstraling. Het huisje zelf en het hekwerk in de tuin (409/411) had wel achterstallige onderhoud. Ook veel diverse schade zoals gaten in deuren en schade aan keukenblok (kant van 409) was zichtbaar aanwezig. Daar heb ik overigens wel melding van gemaakt. Maar door de combinatie van 2 woningen (type FV14) tbv 14 personen gaf het wel heel veel ruimte en gezelligheid. Ook de wifi mag wat mij betreft een sterkere signaal hebben en viel af en toe weg. Ook de 2 TVs in de slaapkamers hadden geen signaal en dus kon er geen tv worden gekeken (niet gemeld omdat wij dit niet zo belangrijk vonden). De aanwezigheid van 2 saunas was ook heerlijk alhoewel de sauna met infrarood niet werkte en hebben we dus gelukkig van de andere gebruik van kunnen maken. (Ook gemeld).
Verder hebben we genoten..

Naam: Anoniem
Datum: 03 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Naam: Anoniem
Datum: 03 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Naam: Anoniem
Datum: 03 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Anoniem
Datum: 02 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooie locatie en ruim, schoon en compleet appartement. Jammer van het slechte weer tijdens ons verblijf en dat veel gesloten was door de lock-down. Komen zeker nog eens terug naar deze locatie.

Naam: Esther kohl - Metzen
Datum: 02 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Personeel was ontzettend vriendelijk, maar onderhoud van huisje was verschrikkelijk
Op de slaapkamer kwam de kapstok naar beneden toen ik er een handdoek op hing
De badkamer met sauna en stoomdouche deed het niet, oplossing was ander huisje, maar met minder voorzieningen en we moesten alles weer inpakken en uitpakken, dus hebben we geen gebruik van gemaakt
Schimmel op badkamers
Magnetron deurtje hing los
Dressoirs woonkamer trok je zo t deurtje van af
En niet goed schoongemaakt, rotzooi ondee bedden en bank van andere vakantiegangers

Naam: Minette Wichers
Datum: 01 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Allemaal prima maar €1000,- voor een week is echt te duur.

<