Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de vakantiehuizen als op de hotelkamers.

Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Naam: Amber Kranenburg
Datum: 09 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Zoals eerder genoemd. Overigens werd er ook gezegd dat we maar een creatieve oplossing moesten bedenken voor het niet hebben van een dweil.

Naam: Anoniem
Datum: 05 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Vlietkade 21
we hebben het super leuk gehad. mooie locatie. prachtige woning. honden welkom. alle voorzieningen aanwezig. prachtig uitzicht.
we willen ook de eigenaars bedanken voor het benutten van hun huis.
parkeren perfect. gourmet goed verzorgd
fijn dat we de toegangspasjes al thuis gekregen hadden
Een dikke 9+

En jullie waren ook telefonisch goed bereikbaar, en snel doorgeschakeld indien nodig

Helaas lukte het niet om met de smart tv eea verder te kijken (netflix bijv.) volgens uw monteur een aandachtspuntje voor de eigenaar?
En jammer van het vuurwerk... we hadden jullie speciaal benaderd om te informeren of het vuurwerkgeweld beperkt was.
tsja wij weten ook wel dat je dan in een hutje op de hei moet gaan zitten, maar volgens ons werd er ook in het park vuurwerk afgeschoten? of was dat echt buiten het park......

voor de rest zal dit echt niet de laatste keer zijn dat wij bij jullie verblijven :)

gr van de familie Nelissen
Eleonore
06-53179931

Naam: Esther van Dijk
Datum: 04 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Aandachtspunten:

Koelkast vrij klein voor 10 mensen
slechte WiFi
informatie over kookplaat slecht op de website voor kindvriendelijk huis,
verkeerd telefoonnummer op het wekomskaartje. Hoofdkantoor ipv receptie, beetje raar.

Heerlijk huis, van alle gemakken voorzien. Voor herhaling vatbaar.

Naam: Anoniem
Datum: 04 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heerlijke vakantie gehad en lekker kunnen relaxen in een tijd dat bijna niets meer kan!!! Lekker even weg in een andere omgeving

Naam: Anoniem
Datum: 04 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

heel prettig verblijf, alleen jammer dat de slagboom niet adequaat reageert op pinpasje en dat er bij de entree van het park niet erg rekening is gehouden met voetgangers (geen stoepen bijvoorbeeld)

Naam: Anoniem
Datum: 04 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Ik vond het een erg leuk park, zal het zeker aanraden! Wie weet tot ziens in de toekomst.

Naam: W Zilver
Datum: 04 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 01 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Heerlijk verblijf, enkel voor een 10 persoons accomodatie is de koelkast echt te klein.

Goede en snelle service bij gebleken technisch defect bij aankomst.

Naam: Anoniem
Datum: 01 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Prachtige locatie

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.