Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de vakantiehuizen als op de hotelkamers.

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 maart 2024

Vriendelijke personeel.je wordt snel geholpen als er een probleem is en een ontspannen sfeer.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Joke van Swinderen
Datum: 14 maart 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 maart 2024

Zeer mooie huizen en prachtig gelegen aan een jachthaven.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 maart 2024

Ik zal ook een formele klacht indienen. Maar een aantal punten zijn: bij aankomst stond de thermostaat op 25 graden!! Verder voelde het huisje alsof we tijdens een verbouwing/verhuizing aanwezig waren en werkte de koelkast niet goed.

  • Algehele verblijf
    1
  • Gastvrijheid
    6
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    1
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    4
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 maart 2024

Prima huisje, was erg schoon en het leek redelijk nieuw.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 maart 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Jordy Gruppen
Datum: 10 maart 2024

Graag de trailer helling onderaan de gaten vullen zodat de trailer recht in het water staat

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 maart 2024

Prachtig gelegen voor booteigenaars, mooie en praktische woning en rustig.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Gerrit-Jan Bleek
Datum: 07 maart 2024

heel netjes alles

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 maart 2024

Goed verzorgd en mooie ligging.
Vriendelijk personeel.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.