Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de vakantiehuizen als op de hotelkamers.

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 juli 2024

Een onverwacht gezellig verblijf

Kleinschalig, rustige sfeer, gastvrije receptiemedewerkster, ruimschoots personeel bij het ontbijtbuffet, ruime kamer, niet koud ingericht

rating-pie
Naam: Roel
Datum: 19 juli 2024

Twee fantastische dagen

Uitstekende locatie, vlak bij het strand, met heel vriendelijk personeel. Ruime kamers die beter waren dan op de foto’s te zien was.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juli 2024

We vinden de plek van het park fantastisch! Mooi uitzicht op de vuurtoren en het Haringvliet en dichtbij het oude centrum!
De kamer was prachtig! Het bed heerlijk! Het personeel zeer vriendelijk en het ontbijt van alles te kiezen. En heeeeerlijke koffie! Echt alles is prettig! Aanrader voor anderen!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juli 2024

Heel goed gelegen. Ideaal voor een gezinsvakantie: nl water en strand en een speeltuintje

rating-pie
Naam: Ron Timmer
Datum: 17 juli 2024

Relax!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie
Naam: Censi
Datum: 16 juli 2024

Hotel op een mooie plek!!

Mooie grote ruime kamer met mooi uitzicht. Jammer dat er geen gezellige bar in t hotel is. Restaurant oogt ongezellig en een zeer beperkte kaart.

rating-pie
Naam: Cindy
Datum: 16 juli 2024

Super weekend

Vriendelijk personeel, mooie kamer, leuke locatie

rating-pie
Naam: Hilda
Datum: 16 juli 2024

Geweldig kortverblijf gehad.

Een super mooie kamer, met groot balkon en zeezicht en super schoon.. Alles in erg netjes en mooi ingericht! Met mooi weer, kun je zo het strand oplopen via de voorzijde van het hotwl.. echt een prachtig plekje!

rating-pie
Naam: An
Datum: 16 juli 2024

Happy in Hellevoetsluis

Samen met mijn kleindochter was ik bij jullie voor de 4de keer. Ik ben opgegroeid in oud Hellevoet. En heb haar ook heel enthousiast gekregen. We hebben zelfs al gekeken voor volgend jaar . Want we komen zeker weer. Dan gaat ook andere kleindochter nachtje mee. 4 dagen voelt voor onder echt als vakantie. Genoten hebben we weer.

rating-pie
Naam: Conny
Datum: 15 juli 2024

Rustig en gezellig dicht bij de zee en leuke kamers en proper

rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.