Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de vakantiehuizen als op de hotelkamers.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 februari 2024

Mooi park. Ruime huisjes en tuin eromheen is ook ruim. Hellevloetsluis heeft ern leuk centrum met veel winkels. Je kan lekker wandelen rondom het park.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Josette Versteegh
Datum: 05 februari 2024

Informatie voorziening op site is verwarrend, nabijgelegen park kun je gebruik maken van zwembad, maar dit park van Roompot ligt op een uur afstand…. Bij nabij gelegen denk ik aan de buren. De infrarood sauna deed het niet en het huis is heel sfeerloos ingericht, heel kaal. Beetje kunst aan de muur of planten doen wonderen. De tuin is eveneens niet aantrekkelijk voor het oog.
Verder was het wel een heel ruim huis, de bedden sliepen heerlijk. De gekleurde huizen en de style aan de buitenkant oogt heel mooi, ook de ligging aan de haven is super leuk.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    6
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 februari 2024

Erg mooi en net huisje
Ruim opgezet en mooie omgeving

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    5
rating-pie
Naam: Jan de Kwant
Datum: 03 februari 2024

Familiale sfeer, gezellige ruime nette kamer

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 02 februari 2024

Ondanks dat het restaurant en dus ook de ontbijtzaal door een incident niet beschikbaar waren, werd hierop uitstekende service verleend. Ook het ontbijt - op de kamer bezorgd - was méér dan uitstekend. Onze worsteling met het koffiezetapparaat werd snel en kundig gefikst. Positieve uitstraling van een ieder was fantastisch. Nieuwe kamer beviel ontzettend goed.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 januari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 januari 2024

Fijn en groot vakantieverblijf! We waren heel blij met de sauna. Het enige nadeel vonden wij de torenhoge borg omdat wij een jongerengroep waren. Ik begrijp dat we extra borg moesten betalen, maar dit was buiten proporties. Ook kwam er in de avond van de aankomstdag nog een beveiliger om nog even te checken of we de regels weten. Ik vind dit erg overdreven.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    6
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 januari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 januari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 januari 2024

Heel mooi park, ligging is perfect en een grote villa voor 5 personen.

Een voetbal of sportveldje zou nog leuk zijn voor grotere kinderen, verder een grote aanrader.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.