Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Eten & drinken

  • Eetcafé / bar
  • Ontbijtbuffet

Eten & drinken

Restaurant

Gezellig ontbijten, koffie drinken of samen dineren met uitzicht op de vuurtoren van Hellevoetsluis. Wat betreft eten en drinken is er volop aanbod op Cape Helius. Het restaurant en terras liggen direct aan het strand. Hier kunt u terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet, diverse lunchgerechten en een diner. Het gezellige terras is met mooi weer geopend. Terwijl u koffie drinkt, kunnen de kinderen spelen in het speeltuintje bij het terras of in het piratenschip op het strand. Bekijk hieronder onze menukaart en check hier onze openingstijden

Bekijk de menukaart

Ontbijtbuffet en vertrekkersontbijt

Het ontbijtbuffet is niet alleen voor hotelgasten. Ook als u in een andere accommodatie verblijft kunt u (tegen betaling) gebruik maken van het uitgebreide ontbijtbuffet in het restaurant. Wanneer u kunt ontbijten, vindt u hier.

Moet u aan het eind van uw vakantie al vroeg vertrekken? Dan is het mogelijk om een vertrekkersontbijt te bestellen bij de receptie.

Afhalen en bezorgen

Verblijft u in een van de villa’s en heeft u geen zin om ’s avonds zelf te koken? Dan is het mogelijk om maaltijden en pizza’s af te halen en tegen een kleine vergoeding bezorgen we ze zelfs aan huis! Bekijk hier alle informatie over afhalen en bezorgen op het park. 

<