Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Eten & drinken

  • Eetcafé / bar
  • Ontbijtbuffet

Eten & drinken

Restaurant

Gezellig ontbijten, koffie drinken of samen dineren met uitzicht op de vuurtoren van Hellevoetsluis. Wat betreft eten en drinken is er volop aanbod op Cape Helius. Het restaurant en terras liggen direct aan het strand. Hier kunt u terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet, diverse lunchgerechten en een diner. Het gezellige terras is met mooi weer geopend. Terwijl u koffie drinkt, kunnen de kinderen spelen in het speeltuintje bij het terras of in het piratenschip op het strand.

Bekijk de menukaart

Meer informatie over de openingstijden

Ontbijtbuffet en vertrekkersontbijt

Het ontbijtbuffet is niet alleen voor hotelgasten. Ook als u in een andere accommodatie verblijft kunt u (tegen betaling) gebruik maken van het uitgebreide ontbijtbuffet in het restaurant. Wanneer u kunt ontbijten, vindt u hier.

Moet u aan het eind van uw vakantie al vroeg vertrekken? Dan is het mogelijk om een vertrekkersontbijt te bestellen bij de receptie.

Afhalen en bezorgen

Verblijft u in een van de villa’s en heeft u geen zin om ’s avonds zelf te koken? Dan is het mogelijk om maaltijden en pizza’s af te halen en tegen een kleine vergoeding bezorgen we ze zelfs aan huis!

Broodjes bestellen

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.