Eten & drinken

  • Eetcafé / bar
  • Ontbijtbuffet

Eten & drinken

Restaurant

Gezellig ontbijten, koffie drinken of samen dineren met uitzicht op de vuurtoren van Hellevoetsluis. Wat betreft eten en drinken is er volop aanbod op Cape Helius. Het restaurant en terras liggen direct aan het strand. Hier kun je terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet, diverse lunchgerechten en een diner. Het gezellige terras is met mooi weer geopend. Terwijl je koffie drinkt, kunnen de kinderen spelen in het speeltuintje bij het terras of in het piratenschip op het strand. Bekijk hieronder onze menukaart en check hier onze openingstijden.
 

Ontbijtbuffet en vertrekkersontbijt

Het ontbijtbuffet is niet alleen voor hotelgasten. Ook als je in een andere accommodatie verblijft kun je (tegen betaling) gebruik maken van het uitgebreide ontbijtbuffet in het restaurant. Wanneer je kunt ontbijten, vind je hier.

Moet je aan het eind van je vakantie al vroeg vertrekken? Dan is het mogelijk om een vertrekkersontbijt te bestellen bij de receptie.

Afhalen en bezorgen

Verblijf je in een van de villa’s en heb je geen zin om ’s avonds zelf te koken? Dan is het mogelijk om maaltijden en pizza’s af te halen en tegen een kleine vergoeding bezorgen we ze zelfs aan huis! Bekijk hier alle informatie over afhalen en bezorgen op het park.