Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Bungalow Zuid-Holland

Zoekt u een bungalow in Zuid-Holland met de uitstraling van het Caraïbisch gebied? Een leuk vakantiepark waar u ook terecht kunt met grotere gezelschappen? Maar vooral een plek waar u heerlijk vakantie kunt vieren, leuke uitstapjes kunt maken en waar u kunt genieten van de natuur, het water en een gezellige sfeer? Dan is het vakantiepark Cape Helius aan de rand van Hellevoetsluis een ideale plek. Deze bungalows in Zuid-Holland liggen op een prachtige plek aan een jachthaven en naast een strandje aan het Haringvliet. Stranden met de Blauwe Vlag liggen in de directe omgeving, net zoals een fraaie natuur. Hier kunt u alles vinden om er een heerlijke vakantie van te maken, met zijn tweetjes of met een hele groep. Liever een hotelkamer, dat kan ook op dit vakantiepark.

Een passende accommodatie voor ieder reisgezelschap

Op het vakantiepark Cape Helius kunt u kiezen uit villa´s, appartementen en hotelkamers. Er zijn vrijstaande een geschakelde accommodaties waarvan sommige typen geschikt zijn voor 8, 10 of 14 personen. Sommige villa´s hebben meerdere badkamers dus dat is ook prettig als u met meer mensen bent. Er zijn ook villa´s met een eigen traditionele sauna, een vaatwasser of vloerverwarming. Alle accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en op het park is gratis wifi. Er is ook een vakantie-dialysecentrum, meer informatie hierover bij Roompot Care. Bij de accommodaties kunt u genieten in uw tuin of op uw balkon met een goed boek. De kans is groot dat u ook nog een schitterend uitzicht heeft op de jachthaven of op het Haringvliet.

Ontdek onze accommodaties

Geniet van de prachtige uitzichten

U kunt ook lekker uit eten gaan bij het parkrestaurant bij de bungalows in Zuid-Holland. Neem het kopje koffie bij mooi weer op het terras vanwaar u een schitterend uitzicht over het Haringvliet heeft. Op het park zijn diverse speelplekken voor de kinderen en op het naastgelegen strandje is ook nog een ontzettend leuk speelschip aanwezig. Bij de receptie van bungalows in Zuid-Holland kunt u ook fietsen huren, zowel gewone fietsen als elektrische fietsen. De receptie is 24 uur per dag geopend. Boodschapjes kunt u halen bij de minimarkt. Bij het vakantiepark Cape Helius ligt een jachthaven met een promenade. Ideaal als u de boot mee wilt nemen.

Ontdek onze faciliteiten

Een bungalow in Zuid-Holland, met Zeeland als de buren

Als u verblijft in een bungalow in Zuid-Holland vindt u het misschien ook leuk om de omgeving te ontdekken. Deze regio is ook zeker de moeite waard. Het eiland Voorne-Putten is een eiland van contrasten. In het gebied vindt u rust en ruimte maar ook ontelbare mogelijkheden voor activiteiten. En dat niet alleen, u vindt er ook nog oude vestingsteden, historische dorpen en mooie stranden. In de hele regio is een gevarieerd aanbod op het gebied van musea, natuur, bezienswaardigheden, mooie steden en bezienswaardigheden. Ook voor kinderen valt hier genoeg te beleven. Daarbij heeft u de keuze uit twee provincies. Zowel Zuid-Holland als Zeeland hebben veel te bieden. Allereerst is er bijvoorbeeld de metropool Rotterdam of het historische Delft, maar ook de indrukwekkende Deltawerken kunt u gaan bezoeken. Op stap met de kinderen? Ga eens naar Duinrell of het Deltapark Neeltje Jans.

Ontdek de omgeving
<