Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Zeildromen

  • Regio: Zuid-Holland
  • Plaats: Hellevoetsluis

Cape Helius ligt aan het water en er is genoeg te doen rondom het park, zowel op het land als in het water! Heeft u ook zin om eens een heerlijk zeiltochtje te maken, dan is Zeildromen misschien wel iets voor u. Heeft u geen zeilervaring? Dan is dit geen probleem. Aan boord kunt u alles vinden en de boot is van alle gemakken voorzien. Zo heeft de boot vishengels, douches, een oven, bedden, een barbecue, ect. U kunt kiezen voor een week, midweek, lang weekend of gewoon een dagje zeilen. Alles is mogelijk! Neem even een kijkje op de website van Zeildromen. Hier kunt u ook de contactgegeven vinden om uw wensen voor dit avontuur te bespreken!

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.