Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Spido

  • Regio: Zuid-Holland
  • Plaats: Rotterdam

Zie de indrukwekkende skyline van Rotterdam met een bijzondere rondvaart door een van de grootste zeehavens van de wereld. Terwijl u door het drukke verkeer van binnenvaart- en zeeschepen rondvaart aanschouwd u imposante gebouwen gevolgd door een uniek uitzicht op de werven, dokken en hypermoderne overslag van duizenden containers. Tijdens de route komt u ook langs Hotel New York, de Euromast en de SS Rotterdam. Vanaf de voet van de Erasmusbrug organiseert Spido het gehele jaar door rondvaarten, dagtochten en themacruises. Naast een havenrondvaart van 75 minuten is het ook mogelijk om diverse dagtochten te maken naar bijvoorbeeld de Maasvlakte of Willemstad.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.