Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Euromast

  • Regio: Zuid-Holland
  • Plaats: Rotterdam

Bent u al wel eens op de hoogste uitkijktoren van Nederland geweest? Bezoek dan eens de Euromast en geniet van het uitzicht over de stad Rotterdam. In deze 185 meter hoge toren kunt u ook een hapje of een drankje nuttigen. Ideaal voor een lunch met een prachtig uitzicht. Ook kunt u hier terecht voor een high tea, high wine of diner en op zondag kan er vanaf 10.00 gebruncht worden. Op de begane grond bevindt zich een zelfservice restaurant met veel zoete lekkernijen.

Houdt u van een beetje spanning, dan is het ook mogelijk om te abseilen vanaf de Euromast met uiteraard begeleiding van een professional. Kijk voor meer informatie op de website van de Euromast.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.